Hyvän Olon Puumala
 

Elämäsi Kunnossa Terveyspalvelut

Tuula Sviili

Tuula on äitiyslomalla lokakuuhun 2024 saakka. Sijaisena palvelee Niina. Ajanvaraus Tuulan numerosta, sähköpostista tai nettiajanvarauksena.

Palvelut

  • Fysioterapia lähetteellä ja ilman lähetettä
  • Faskiakäsittely
  • Lymphakäsittely
  • Fysiikkavalmennus
  • Kuntosaliohjelmat


Olen fysioterapeutti (AMK), faskiakäsittelijä, lymphakäsittelijä sekä valmentaja Elämäsi Kunnnossa Terveyspalvelut Oy:llä. Otan vastaan lääkärin lähetteellä (kelakorvaukset lopetettu 1.1.2023 alkaen) tai ilman lähetettä asiakkaan oman tarpeen mukaan.

Erikoisosaamistani ovat liikekontrollin- tai liikehäiriön aiheuttamat kiputilat sekä arpien ja faskioiden käsittelyt, hoidan siis tuki- ja liikuntaelinten vaivojen kuntoutusta. Vien fysioterapian tarvittaessa myös fyysisten ominaisuuksien kehittämisen puolelle eli esimerkiksi kuntosalille, miksi ei myös lenkkipolulle tai portaisiin kuntoa kohottamaan.

Otan asiakkaani huomioon kokonaisvaltaisesti sillä joissain tapauksissa kivut eivät johdu pelkästään liikekontrollihäiriöistä vaan psyykkisen puolen vaikutuksesta fyysiseen puoleen. Hoidan siis ensisijaisesti kivun aiheuttajaa enkä välttämättä suoraan kipukohtaa.


Yhteystiedot ja ajanvaraus

 Puh 050 550 1828 

tuula.sviili@elamasikunnossa.com

Klikkaa tästä nettiajanvaraukseen!